Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Végre kapunk egy jó Transformers-filmet?: Transformers: The Last Knight-teaser trailer

2016. december 10. - csak Porter

mv5bnzc0ndgwndqyn15bml5banbnxkftztgwnjc2mzg3mdi_v1_sx1500_cr0_0_1500_999_al.jpg

Négy Transformers-film után már az ember kb. el tudja dönteni, hogy várja-e a soron következő új részt, avagy sem. Nos, eddig nem fűztem nagy reményeket a Transformers: Az utolsó lovag alcímet viselő blockbusterhez, ám ezzel az előzetessel eléggé megleptek.

Ez a két és fél perces ízelítő egy teljesen komor hangulatú filmet ígér, ellenben az előzőekkel, és nagyon jól néznek ki az Artúr király, valamint a II.világháború idején játszódó fel-felvillanó jelenetek. Reméljük, ez nem csak valami beetetés, és Michael Bay tényleg újra letesz az asztalra egy olyan jó Transformers-filmet, mint anno az első rész volt.

A főszerepben Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Stanley Tucci, John Turturro, Josh Duhamel és Jean Dujardin (A némafilmes, A Wall Street farkasa). Michael Bay vélhetőleg utoljára rendezett Transformers-mozit. A forgatókönyvért A Vasembert is író Art Marcum és Matt Holloway, valamint A sólyom végveszélybent papírra vető Ken Nolan írta.
Magyar bemutató: 2017. június 22.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1912032329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása