Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Johnny Depp lesz Dumbledore ellenfele. Remake az Egy amerikai farkasember Londonbannak. Megfilmesítik J.R.R. Tolkien életét. Olivia Munn a Predator ellen. Megvan a Spider-Man: Homecoming zeneszerzője.

2016. november 12. - csak Porter

fantastic_beasts_02_a.jpg

David Yates, a Legendás állatok és megfigyelésük rendezője elmondta, hogy a folytatásra visszatér Albus Dumbledore is, és Johnny Depp a barátját és későbbi ellenségét, Gellert Grindelwaldot fogja alakítani. 

an-american-werewolf-in-london1.jpg

Feldolgozzák az 1981-es Egy amerikai farkasember Londonban című horrorfilmet. Ezúttal az eredeti film író-rendezőjének fia, Max Landis írja majd a forgatókönyvet és lehet, ez lesz Landis rendezői bemutatkozása is. 

tolkien.jpg

Film készül J.R.R. Tolkien (A Gyűrűk ura-trilógia és A hobbit-trilógia írója) életéből, Middle Earth címmel, amit Angus Fletcher fog írni, aki legalább 6 évet töltött Tolkien munkásságai megismerésével. 

olivia-munn-1.jpeg

Boyd Holbrook mellé Olivia Munnt (X-Men: Apokalipszis) is leszerződtették a The Predator című Shane Black-mozihoz.

2432649-ca-adv-sunday-conversation-kaf2-jpg-20150715.jpg

A Doctor Strange után a Disney stúdió ismét egy képregényfilmet bíz Michael Giacchinora, következőleg a Spider-Man: Homecomingnak fogja a zenéjét szerezni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1211941119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása