Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Késik A Setét Torony és a Jumanji. Újra megfilmesítik a Csillagközi inváziót. Megvan A tetovált lány folytatásának rendezője? A Mr. Robot sztárja, mint Freddie Mercury?

2016. november 08. - csak Porter

mv5botkwmzeymzm0n15bml5banbnxkftztgwotmwnde1ote_v1.jpg

Eltolták egy fél évvel a The Dark Tower, azaz A Setét Torony bemutatójának dátumát. Eredetileg jövő februárban érkezett volna a film, ám az utómunkálatok még javában folynak és a film marketingje sem indult be (sehol egy poszter, sehol egy előzetes), így csak idő kérdése volt a csúsztatás. Az új dátum: 2017. július 28.

mv5bzjfjnwizyzutytg4ms00yte0ltkyzwitngu1zwfizjhindq0xkeyxkfqcgdeqxvynjg5ntiynde_v1.jpg

Hasonlóképpen eltolták a Dwayne Johnson főszereplésével készülő Jumanji-film bemutatóját is. Az új dátum: 2017. december 22.

starship-troopers.jpg

Újra filmet forgatnak Rebert A. Heinlein 1959-ben kiadott regényéből, a Csillagközi invázióból. Ezúttal a forgatókönyvet Damian Shannon és Mark Swift írja, akik eddig olyan filmeket jegyeznek, mint a Freddy vs. Jason, a 2009-es Péntek 13. vagy a jövőre érkező Baywatch. A regényből már Paul Verhoeven is rendezett filmet 1997-ben és bármennyire is jól sikerült, nem sok köze volt az eredeti regényhez. 

the-girl-with-the-dragon-tattoo.jpg

A Sony stúdió a Gonosz halott remake és a Vaksötét című horrorfilmeket rendező Fede Alvarezt szemelte ki, hogy folytassa David Fincher 2011-es moziját, A tetovált lányt. A folytatásra a David Lagercrantz által írt Ami nem öl meg című regényt szeretnék adaptálni. Többá valószínű, hogy az előző film főszereplői, Daniel Craig és Rooney Mara sem tér majd viszza. 

rs_1024x759-161104173556-1024-freddie-murcury-rami-malek.jpg

Mégis elkészül a Freddie Mercury életéről szóló film. Bryan Singer fogja rendezi (X-Men-filmek, Valkűr), Mercuryt pedig a Mr. Robottal nagy népszerűséget szerző, immáron Emmy-díjas Rami Malek fogja alakítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3211929359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása