Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Megvan a Deadpool 2 és az Uncharted rendezője? Rendező nélkül a The Flash. Jön az újabb Cloverfield-testvérfilm? Folytatják a Támadás a Fehér Ház ellent.

2016. november 02. - csak Porter

david-leitch-770x470_d5eb.jpg

Miután a Deadpool 2 rendező nélkül maradt, elkezdték keresni az utódot. Ryan Reynolds, aki a címszereplője és producere is a második résznek, David Leicht akarja a direkotori székbe, aki társrendezője volt a John Wicknek. 

shawn-levy-real-steel-movie-image.jpg

A Sony jelenleg Shawn Levyt (Éjszaka a múzeumban trilógia, Vasököl) szemelték ki az Uncharted-mozifilm rendezői székébe. 

gettyimages-462088680.jpg

A The Flash is rendező nélkül maradt, mivel kreatív nézeteltérésekre hivatkozva Rick Famuyiwa (Dope - Kábszer) otthagyta a projectet.  

cloverfield-di-1.jpg

Ismét meglepett mindenkit J.J. Abrams. Jövő februárban már érkezik a Cloverfieldhez tartozó harmadik film is (a második az idén bemutatott Cloverfield Lane 10 volt), ami a God Particle címet fogja viselni és az űrben fog játszódni. 

olympus_has_fallen_movie_wallpapers_15_fjdya.jpg

Trilógiává válik a Támadás a Fehér Ház ellen. Ezúttal az elnöki különgépet veszik célba a merénylők. Gerard Butler természetesen visszatér, a címe: Angel has Fallen lesz és 2018-ban érkezik. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3611923713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása