Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Két kép a Loganből. Logan Marshall-Green lesz May néni pasija. Készül a Bűbáj 2 és az élőszereplős Mulan. A Szépség és a Szörnyeteg képeken.

2016. október 18. - csak Porter

wolverine-claws-in-the-wolverine.jpg

Két képet adtak ki a jövőre érkező, utolsó Farkas-filmhez, a Loganhoz. Az egyiken az idős X Professzor, a másikon pedig egy elkószált végtag.

20161007patrick-stewart.jpg

logan-pics.jpg

ap_120531029524.jpg

Logan Marshall-Green (Prometheus) is csatlakozott a Spider-Man: Homecoming stábjához. Elvileg May néni új pasiját fogja alakítani, de később komolyabb dolgokat terveznek ezzel a karakterrel. 

enchanted.jpg

Jövőre kezdik el forgatni a Bűbáj (Enchanted) című élőszereplős mesefilm folytatását. Amy Adams visszatér a főszerepre, a rendezést ezúttal Adam Shankman (Hajlakk) válalta el. 2018-ban kerülne a mozikba. 

mulan-1280bjpg-52d687.jpg

A Disney stúdió mihamarabb szeretné elkészíteni a Mulan című rajzfilmjük filmadaptációját, így fel is fogadott két újabb forgatókönyvírót, Rick Jaffa és Amanda Silver (A majmok bolygója: Lázadás, A majmok bolygója: Forradalom, Jurassic World) személyében, hogy írják át Lauren Hynek és Elizabeth Martin előzőleg megírt forgatókönyvét. 

beauty_and_the_beast_broadway_by_grodansnagel-d3acz4v.jpg

Emma Watson osztott meg ezt a két képet a jövőre érkező Disney-filmjéből, A Szépség és a Szörnyeteg élőszereplős feldolgozásából. 

wahogug.jpg

oxwlkml.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3811802221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása