Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Megvan a női főszereplője a Pacific Rim: Maelstromnak. Remakelik a Délidőt. Első kép a Terminalból. Magyarországra jön Jennifer Lawrence és Jeol Edgerton. Jövőre érkezik csak a Kincsem.

2016. szeptember 21. - csak Porter

cailee-spaeny.jpg

Megvan a női főszereplője a Pacific Rim: Maelstromnak. Cailee Spaenyt eddig a Counting 1000 című rövidfilmben láthattuk, és decemberben került bemutatásra az egy órás játékidővel rendelkező The Shoes

maxresdefault_58.jpg

Remakelik a Délidő című 1952-es westerfilmet. Ezúttal a jelen korba helyezik a történetet és az USA-Mexikói határkörnyéke lesz a helyszín, ahol banditák helyett drogkartellekkel kell megküzdeniük a főszereplőknek.

terminalimage1.jpg

Kiadták az első hivatalos képet a hazánkban forgatott Terminalból, amit az újonc Vaughn Stein írt és rendezett, a főszerepben Margot Robbie, Simon Pegg, Matthew Lewis (Harry Potter), Mike Myers, Max Irons (A lány és a farkas) és Dexter Feltcher (A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső). 

red-sparrow_jennifer-lawrence_francis-lawrence_joel-edgerton_spy-movie.png

Jövőre Magyarországra érkezik többek között Jennifer Lawrence és Joel Edgerton, mivel hazánkban fogják forgatni a Red Sparrow című, Francis Lawrence által rendezett thrillert. 

kincsem_kovacs_lehel_foto_szabo_adrienn_15.JPG

Herendi Gábor által rendezett, közel 3 milliárd forintba kerülő Kincsem című kosztümös filmjét eredetileg idén decemberbe mutatták volna be a mozik, ám végül jövő év márciusára tolták a bemutatóját, pontosabban 2017. március 16.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9211722351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása