Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Újabb szépség a Szárnyas fejvadász 2-ben. Christoph Waltz a Battle Angelben? Doug Liman képregényfilmet rendez. Zendaya lesz Mary Jane? Folytatás lesz az új Jumanji.

2016. szeptember 05. - csak Porter

halt-cameron-seamless-1200x707.jpg

Ana de Armas mellett egy másik szépség is látható lesz a Szárnyas fejvadász 2-ben, aki nem más, mint Mackenzie Davis (Szárazon, Kísértés, Mentőexpedíció), akinek ezzel egy igazi álma vált valóra.

c_gray_jamesbond_007_0229_christoph_waltz.jpg

Christoph Waltz is csatlakozhat az Alita: Battle Angel című mangafeldolgozáshoz, ő alakíthatja a címszereplőt megtaláló tudóst. 

doug-liman2.jpg

Doug Liman (A Bourne-rejtély, Mr. & Mrs. Smith, A holnap határa) fogja rendezni a Justice Leauge Darkot a DC-nek, ami egy antihősökből álló Igazság Ligája, olyan karakterekkel, mint Constantine, a démonvadász, Swamp Thing vagy Deadman. 

a7wobiyjqjotcdksfxwi.jpg

A The Wrap értesülése szerint az eddig Michelle nevű karaktert játszó Zendayaról kiderült, hogy igazából Peter Parker eredetileg vörös hajú, fehérbőrű igaz szerelmét fogja alakítani, Mary Jane Wattsont. 

jumanji_wallpaper_robin_williams_tribute_by_professoradagio-d7v6irj.jpg

Dwayne Johnson írta, hogy nemsokára elkezdik forgatni az új Jumanjit, amiben a főszerepet ő és Kevin Hart fogja alakítani, Jack Blackkel, Nick Jonassal és Karen Gillannal (A Galaxis őrzői) kiegészülve. Johnson elmondása szerint nem remake lesz, hanem folytatása az 1995-ös Robin Williams főszereplésével készült eredetinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr10011654804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása