Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Ízelítő a Disney jövő évi nagy dobásából: Beauty and the Beast-teaser trailer

2016. május 24. - csak Porter

beauty-and-the-beast.jpg

A Disney stúdió nem tökölt és már a jövő évi nagy dobásának szánt A szépség és a szörnyeteg című 1991-es klasszikusának élőszereplős feldolgozásához adott ki egy kedvcsináló másfél perces ízelítőt, amiből már most látszik, hogy gyönyörűen fog kinézni. 

A rendezést az Érzelmek tengerében és az Alkonyat: Hajnalhasadás mindkét részéért felelős Bill Condon fogja ellátni, Belle szerepében Emma Watson lesz látható, a szörnyet Dan Stevens (The Guest, Sírok között) fogja játsszani.

Mellékszereplőként pedig olyan színészek fognak feltűnni vagy csupán a hangjukat kölcsönözni, mint Ewan McGregor (Star Wars előzmény trilógia), Luke Evans (A Hobbit trilógia), Ian McKellen (A Gyűrűk ura trilógia), Emma Thompson (Igazából szerelem), Stanley Tucci (Az éhezők viadala), Kevin Kline (Császárok klubja), és Josh Gad (Jégvarázs). 
Amerikai bemutató: 2017. március 17.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr988744432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása