Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Affleck készíti az új Batman-t. Thornak új szerelme lesz. 50 Cent a Predator ellen? Megvan Farkas új ellenfele. Kiderült az ötödik Underworld-film címe.

2016. április 17. - csak Porter

vnlsrbf.jpg

Most már hivatalosan is bejelentette a Warner Bros. nagyfőnöke, hogy Ben Affleck rendezi és írja is Geoff Johnssal együtt a forgatókönyvet a különálló Batman-filmhez. 

thr_tessa_thompson_tessathompson_0555.jpg

A Thor: Ragnarokban sem a Stellan Skasgard által alakított Erik Selvin professzor, sem a Natalie Portman által játszott Jane Foster nem fog visszatérni. Thor új szerelmét ezúttal Tessa Thompson (Selma, Creed: Apollo fia) fogja játszani

1386199431_86fcf888dca7071e3ed700742bb273a7.jpg

Curtis "50 Cent" Jackson, aki a zenebizniszből olyan filmekkel vált ismertebb színésszé, mint a Pénzed vagy életed, a Szupercella vagy a Mélyütés, egy interjúban elejtette, hogy lehetséges, hogy csatlakozni fog a Shane Black által rendezett The Predator című filmhez. 

a-walk-among-the-tombstones-boyd-holbrook.jpg

Úgy néz ki, megvan, ki lehet az utolsó Farkas-film ellenlábasa. Az egyre felkapottabb Boyd Holbrook keserítheti meg Logan dolgát, aki legutóbb olyan filmekben szerepelt, mint a Sírok között, a Holtodiglan vagy az Éjszakai rohanás. A hírek szerint egy globális vállalat fejét fogja alakítani. 

bloodwars.jpg

A Sony stúdió egy képpel tette hivatalossá, hogy mi lesz az októberben mozikba kerülő, immáron az ötödik Underworld-film címe: Underworld: Blood Wars.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr818629022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása