Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Julianne Moore a Kingsman 2-ben? Emily Blunt az új Mary Poppins? Készül a Törésvonal 2. Premierdátum John Wick 2-nek és a Blade Runner 2-nek. Késik a Rings

2016. február 22. - csak Porter

1735626.jpg

Julianne Mooreral tárgyalnak, hogy ő legyen a Kingsman: A titkos szolgálat folytatásában a főgonosz

emily-blunt-2997-2560x1600.jpg

A Disney Emily Bluntot (Sicario) nézte ki a készülőfélben levő új Mary Poppins filmjének címszerepére, amit Rob Marshall (Chicago) fog rendezni. Még csak tárgyalnak vele, mert elég szűkös a színésznő beosztása, főleg úgy, hogy most várja második gyermekét.

san-andreas-55323b8d0bff2.jpg

A mostanában kevesebb katasztrófafilmet láthatunk a mozikban, de ami van, azt meg kell becsülni. A tavalyi Dwayne "The Rock" Johnson főszereplésével készült Törésvonal világszinten 500 millió dollárt zsebelt be, így nem is tétlenkedtek, és zöld utat adtak a folytatásnak, aminek a címe Szikla vs. Vulkán: Törésvonal 2. még ismeretlen. 

john-wick-1-wallpaper.jpg

Premierdátumot kapott két fontos film is:
John Wick: Chapter Two - 2017. február 10.
Szárnyas fejvadász 2. - 2018. január 12.

maxresdefault-1.jpg

Az idén április 1-jére időzített Rings című harmadik Kör-filmet ismét elcsúsztatták, nem is kicsit, idén október 28-ra. Nem akarok vészmadár lenni, de ez kb. tízből egyszer jelent jót. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr968404474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása