Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Az utolsó Farkas-film R-besorolású lesz? Elkezdődött a Star Wars VIII és a Galaxis őrzői 2. forgatása. Új pasi A szürke ötven árnyalata folytatásaiban. Saul hasít az USA-ban.

2016. február 19. - csak Porter

the-wolverine-wallpaper-2.jpg

A FOX stúdió a Deadpool sikerének hála megvilágosodni látszik, mivel a tulajdonukban levő képregényfilmekért felelős Simon Kinberg elárulta, hogy az X-Force mozifilm - amit Reynolds is nagyon el akar készíteni - ha megvalósul, akkor R-besorolású lesz. De ez még nem minden! 2017-ben érkezik az utolsó Hugh Jackman főszereplésével készülő, harmadik Farkas-film is, és nagy az esély rá, hogy az is R-besorolású lesz!

A késési pletykák hamisnak bizonyultak, mégis elkezdték forgatni a Star Wars Episode VIII-et. 

o-eric-johnson-the-knick-facebook.jpg

Eric Johnsont (Smallville-sorozat, A sebész-sorozat) is láthatjuk A sötét ötven árnyalata és A szabadság ötven árnyalatában. Ő lesz Jack Hyde nevű főnöke Anastacianak és majd ő okoz sok bonyodalmat a főszereplő szerelmespár között. (Ugye nem egy újabb szerelmi háromszög?

A Nemes Jeles László által készített fantasztikus Saul fia Amerikában már több, mint egy millió dollárt gyűjtött össze, ezzel az eredménnyel már jócskán a legnézettebb magyar alkotás az USA-ban. 

a-galaxis-orzoi-2_p7m6.jpg

Ezzel a képpel üzent a rajongóknak James Gunn rendező, hogy elkezdődtek A galaxis őrzői 2.részének forgatása. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr708398808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása