Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Hollywood-i hírek - Szárnyas fejvadász 2. Budapesten. Kép a Deepwater Horizonból. Lauren Cohan lesz Mrs. Wayne. Farkas forgatókönyv. Conan folytatás.

2016. január 29. - csak Porter

mv5bmju5njqyntcwov5bml5banbnxkftztcwmzc3nzuymw_v1_sx1537_sy679_1.jpg

Júliusban elkezdik forgatni a Szárnyas fejvadász 2.-t Harrison Ford és Ryan Goosling főszereplésével Denis Villeneuve (Sicario) rendezésében. Ennek magyar érdekeltsége is van, hiszen többek között Budapesten lesz a forgatás helyszíne. 

Jött egy hivatalos kép a Peter Berg által rendezett Deepwater Horizonhoz, amin a főszereplő, Mark Wahlberg látható. 

bnsn0c8.jpg

A hétvégén sikerrel bemutatkozó Lauren Cohan lesz a Batman v Superman-ban Bruce Wayne édesanyja. Gondolom egy rövid flachback erejéig láthatjuk csak. 

lauren-cohan-image-lauren-cohan-36413542-1600-1125.jpg

Hugh Jackman az Eddie, a sas-t promotálva elkotyogta, hogy végeztek a harmadik és egyben végső különálló Farkas-mozi forgatókönyvével. 

Arnold Schwarzenegger mesélte, hogy folyamatosan alakítgatják a következő Conan-film forgatókönyvét, ezúttal Chris Morgan. A sztori szerint Conan már jó ideje uralkodik, amikor szövetkeznek ellene és elárulják. Schwarzenegger azt is elárulta, hogy nem akarják elsietni a dolgot és méltó folytatást akarnak készíteni Conan történetének. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr568327068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása