Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Hollywood-i hírek - Megvan az új Múmia? Werkfilm a The Revenanthoz. Késik az Avatar 2. The Big Short, mint legjobb film?

2016. január 27. - csak Porter

mv5bmju5njqyntcwov5bml5banbnxkftztcwmzc3nzuymw_v1_sx1537_sy679.jpg

Alakul a Múmia reboot az Universalnál. Múltkor már leszerződött a projectre Tom Cruise, és most a másik főszereplő is meglett. Volt már olyan híresztelés, hogy az eddigiektől eltérően női karakter lesz a Múmia és ez most bebizonyosodni látszik, hiszen a másik főszereplő Sofia Boutella (Kingsman) lett. Még persze nincsenek papírba vésve a szerepek, de elvileg ha Boutella lesz a Múmia, Cruise egy Navy Seal katonát fog alakítani.

landscape_nrm_1422905606-mcx020115playopener.jpg

Kiadtak egy 45 perces werkfilmet A visszatérőhöz. Érdemes belenézni.

Folytatást kap a tavalyi év egyik kellemes meglepetése, a Hétköznapi vámpírok. Az írói és rendezői feladatokat ismét Taika Waititi látja el. A következő rész a vérfarkasokról fog szólni és már a címe is megvan: We're Wolfs.

2916.jpg

A Disney nemrég bejelentette, hogy 2016. május 26-ról december 15-re tette a Star Wars Episode VIII-at, pont arra a napra, amire Cameron is ígérte az Avatar 2-t. Kérdés volt, hogy egymásnak eresztik-e a két mozifilmes monstrumot? A válasz: nem. James Cameron elejtette, hogy idén decemberben nem lesz kész az Avatar folytatással. 

A PGA, avagy a producerek díjátadóján a The Big Short nyerte a legjobb filmnek járó elismerést. Ez azért fontos, mert 2007-től kezdődően minden évben ugyanazok nyerték a Legjobb filmnek járó Oscar-díjat is, mint amit a producerek megszavaztak.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr288318542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása