Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Warrior - A végső menet

2013. január 05. - Kira8888


Szép napot kívánok minden kedves olvasónak és filmszerető embernek!


El kell mondanom mikor leg először meg hallottam a film címét nem számítottam nagy durranásra. De végül is elég jó film kerekedett belőle.

A véleményem az hogy az elején még a harc el nem kezdődik addig kicsit lapos de meg tudunk némi információt amiből a történetet össze lehet tenni. A harcok között egyre több homályról kerül le a lepel. A két Conlon testvér elindul a Spárta elnevezésű nagy tétű MMA versenyen, persze mind a ketten más edzőnél van és más keppen készülnek fel a nagy tornára. Még Joel Edgerton (Brendan Conlon) az utcai harca kezd el elő szőr készülni addig a testvére Tom Hardy (Tommy Conlon) egyből a spártára készül fel. Brendan edzője, aki elő készít a spártára 1 ifjú tehetséget. Edzés közben az ifjú tehetség azonban lesérül. Brendan az edzőjét nehezen, de rá vette, hogy készítse fel őt a spártára. A harcok nagyon jók bár én 1 kicsivel több rúgást vártam a filmben. Brendan példájából azt a következtetést le lehet vonni, hogy a kemény és el szánt ember el éri a célját. Az egész filmet én nagyon jónak értékelem vannak benne laposabb részek, de a harcok nagyon jól kompenzálja. Ami Tommy mítoszát illeti, nagyon jót tesz a filmnek ez a misztikus személy, akiről semmit nem tudnak biztosan. A film folyamán jó pár dolog elő jön ez nekem nagyon meg tetszet. Ami még nem igazán tetszett hogy a külföldi MMA-s embert annyira fel lett nagyolva. aztán a Brendan meg le nyomta. azt én egy akkora negatívumnak érzem.

Akinek tetszik, az ilyen filmek annak merem ajánlani.

További szép napot mindenkinek és kellemes filmnézést kívánok!

Egy kis ízelítő

Történet:
A két Conlon testvér rég rosszban van egymással és régóta nem találkoztak. Az apjuk egy kiégett bokszedző, aki azonban részt akar venni a Spárta nevű MMA harcművészeti bajnokságon és a tengerészgyalogos Tommy fiát meg is győzi. A másik Conlon fiú, Brandon is indul a bajnokságon, aki még régen otthagyta családját, ezért amikor a két testvér összekerül a ringben, nem csak a győzelemért, hanem a több évnyi sérelemért is egymásnak esnek.

Nemzet: amerikai
Stílus: filmdráma
Hossz: 140 perc
Magyar mozi bemutató: 2012. március 1.
Amerikai bemutató: 2011. szeptember 9.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr125000424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása