Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Vadászpilóták (Les Chevaliers du ciel)

2012. december 22. - CSKJozsef

_Vélemény:_

Ez a film 100%-ban akciófilm, robbanások, légi üldözések, és millió dolláros masinák, egy kis bepillantás a vadászpilóták életébe, csak hogy főhőseink nem átlagos vadászpilóták. A film jó, jók a légi jelenetek megérik a pénzüket, van pár poén is amik pont jó helyt vannak nem erőltetettek. A történet néhány helyt kissé unalmas, középénél a film "elalszik" de aztán ismét beindulnak a dolgok. Mást nem is írok úgyse szeretek hosszú regényeket olvasni úgy hogy jó filmezést. 

_Tartalom:

A világhírű repülőshown egy Mirage 2000-es vadászgép eltűnik a radarról. A katonai parancsnok Marchelli (Benoit Magimel) és Vallois (Clovis Cornillac) pilótákat küldi a gép felkutatására az Északi-tenger fölé. Amikor a pilóták rátalálnak, megtámadják őket, de a parancs a visszavonulásra túl későn érkezik: Vallois életveszélybe kerül. Marchelli, hogy megmentse társát, lelövi a Mirage-t. Ezzel pedig belekeverednek egy óriás méretű terrorista-akcióba, melynek csupán első lépése volt a vadászgép eltulajdonítása.

 

________________Értékelés: 8.2 / 10________________

_____________________Poszter:____________________

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr414977367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nikosssz 2012.12.26. 20:18:47

Tesóm kedvenc gyerekkori filmje! :)
süti beállítások módosítása