Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

A Bourne Hagyaték (The Bourne Legacy)

2012. december 12. - Nikosssz

A Bourne Hagyaték (The Bourne Legacy)

 

Nos, a Bourne trilógia után nem kaptuk vissza a Bourne személyéhez hozzánőtt Matt Damont... Helyette egy számomra sokkal szimpatikusabb színész tért a vászonra, Jeremy Renner (S.W.A.T. , Bombák földjén,  Bosszúállók ...). Véleményem szerint ő egy olyan karakter, aki egyaránt jól játssza mint a jó, mint a rossz szerepét. A filmben pozitív karaktert alakít, aki menekül, a túlélésért. A történetet lehetett volna mélyebbre vinni, de gondolom, nem tudták volna kihozni belőle a legjobbat. A többi színész is jól játszotta a szerepét. Bár sokan lehúzzák, hogy nem Bourne címen kellett volna kiadni a filmet, részemről túl szárnyalta az elvásásaim, és így is egy szép mozifilmet kaptunk. Az autósüldözés még , ami megemlíthető az összes Bourne filmnél, mint ahogy ennél is. Az üldözés a film csúcspontja. Nagyon trükkös mozdulatok motorral, és az azt megelőzö tetőn ugrálós jelenet rettentő jóra sikerült. A verekedések elég jól hatnak, és a hangok is a helyükön. Egészében, szerintem megéri megnézni.

 

Pontozás: 10/8.5

Tartalom:

A Bourne filmek szövevényes történeteinek kiagyalója, Tony Gilroy egyúttal a rendező szerepét is betölti a páratlanul népszerű, világszerte csaknem egy milliárd dollár bevételt hozó kémsorozat legújabb fejezeténél. Az író-rendező a Robert Ludlum kreálta Bourne univerzumot egy eredeti történettel bővíti: egy új hőst mutat be a nézőknek, akinek élet-halál harcát az első három film eseményei indítják be.

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr894961448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása