Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Colombiana

2012. január 26. - Nikosssz

Vélemény:

Egy nagyon pörgős, eseménydús kis film. Attól a résztől kezdve, ahol menekül még kislány korában, egészen addig a részig ahol meghal az elsőszámú közellenség, egyetlen percet nem unatkoztam. Lehet, azért vagyok ilyen pozitív véleménnyel a filmről, mert nem vártam tőle sokat. Szerencsére vannak még meglepetések. Kicsit elemezve: A története nagyon jó, és a kivitelezés is fantasztikus. A szereplőkkel kapcsolatban az a véleményem, hogy 1-2 nagyobb nevet is tehettek volna bele. Bár lehet úgy már többet várnánk a filmtől, ami esetleg negatív csalódáshoz vezetne. A főkaraktert viszont érettnek látom, más szerepekre is. Hangok/zenék, bár nemsok zene van benne, de ami van az odaillő, és hangulatos. A párbeszédek nagyon jól eltaláltak. Illenek a film egész egyesített stílusához. (Magyar szinkronnal néztem). Összesítve: Tényleg nagyon jó kis film, érdemesnek tartom, hogy más is megtekintse! :)

Pontozás: 9/10

Rövid tartalom:

1992. Kolumbia. A kilencéves Cataleyának a szeme láttára gyilkolják meg a szüleit. Ő is épp csak megússza a mészárlást, és gengszter nagybátyjával, Emilióval az Egyesült Államokba menekül. Tizenöt évvel később bérgyilkosként dolgozik neki. A névjegye - egy az áldozatai mellkasára rajzolt orchidea - üzenet a szülei gyilkosainak. Cataleya mindenáron bosszút akar állni, még ha ez azt jelenti is, hogy mindent elveszíthet.

Borító: 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr73874665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása