Volt egyszer egy filmes blog...

Amikor forog a világ legrosszabb filmje: The Disaster Artist-teaser trailer

2017. július 24. - csak Porter

mv5bmja4zdzknjetntfkzi00yjhjlwfjztctndzlowvmyzzmzjhhxkeyxkfqcgdeqxvymtm2mzg4ma_v1.jpg

James Franco és a szokásos haveri köre csinált egy áldokumentumfilmet a világ legrosszabb filmjének kikiáltott The Room forgatásáról. Másfél perces az ízelítő, de már most látni akarom az egészet.

Igazi sztárparádé van jelen benne: James Franco, Seth Rogen, Bryan Cranston, Zac Efron, Dave Franco, Josh Hutcherson, Dylan Minnette, Kristen Bell, Lizzy Caplan, Sharon Stone, Christopher Mintz-Plasse, Adam Scott, Zoey Deutch, Alison Brie, Kate Upton, Judd Appatow és még sokan mások.
Amerikai bemutató: 2017. december 8.

Oh, I have miss this!: Thor: Ragnarok-trailer

mv5bodm4zdqzyzqtzmezos00y2q4lthhytitm2mzztk5n2qwnzgyxkeyxkfqcgdeqxvyndqxnjcxnq_v1_sx1777_cr0_0_1777_738_al.jpg

Az eddig kiadott anyagok alapján kijelenthető, hogy Taika Waititi (Hétköznapi vámpírok) remek választás volt egy Thor-film rendezői székébe, mivel most ismét egy olyan előzetessel leptek meg minket, ami minden egyes másodpercében marha szórakoztatónak tűnik. És talán a Comic Con eddigi legjobb trailere a Ragnaröké.
Magyar bemutató: 2017. november 2.

World without Hope: Justice League-trailer

justice-league-full-poster.jpg

Csakúgy mint az előzőleg kiadott előzetes után, most is eléggé bizakodóan várom a novemberben érkező Az Igazság Ligája-filmet, ami vagy nagyot fog ütni, vagy nagyot fog hasalni. Reméljük az előbbi...

A Warner Bros. nem tökölt, és egy 4 perces videót dobott ki a filmhez, aminek utómunkáját épp Joss Whedon munkálkodik. Reméljük megkapjuk azt a Liga-filmet, amire mindig is vártunk...
Amerikai bemutató: 2017. november 17.

Will Smith és az orkok: Bright-trailer

mv5bmtgxnzcwnjmwov5bml5banbnxkftztgwmzq4nzy5mji_v1_sx1500_cr0_0_1500_999_al.jpg

A Netflix eddigi legnagyobb beruházása a 90 millióból készült Bright, amiben egy olyan zsarupáros követhetünk nyomon, ahol az egyikük ork és a mi világunkban nem csak emberek, hanem más különleges fajok is élnek.

A fő szerepekben Will Smith, Joel Edgerton, Noomi Rapace és Edgar Ramírez. A forgatókönyvet Max Landis (Az erő krónikája) írta, míg a rendezést David Ayer (Az utolsó műszak, Suicide Squad - Öngyilkos osztag) vállalta magára.
Amerikai bemutató: 2017. december 17.

Üdvözlünk az Oasisban: Ready Player One-trailer

000259215hr_44w6.jpg

Befutott az első előzetes a jövőre érkező, Steven Spielberg rendezésében készülő Ready Player Onehoz, ami így elsőre megnyugtathatja a hatalmas népszerűségnek örvendő könyv rajongóit. Ugyan nem sok mindent mutatnak, de már ez a két perces trailer is tele van utalásokkal, kezdve Freddy Kruegertől, Szuper Haveron át egészen a Tronban látott motorig.

A történet annyi, hogy a XXI. században a valóságból mindenki az Oasis nevezetű virtuális programba menekül, ahol az lehet, aki csak akar. Amikor viszont a program készítője meghal, kiderül, hogy egy hatalmas "kincset" rejtett el, így megkezdődik versenyfutás érte. A fő szerepben Tye Sheridan, T.J. Miller, Ben Mendelshon, Simon Pegg, Mark Rylance és Olivia Cooke.
Amerikai bemutató: 2018. március 30.

Így született meg a Zabhegyező: Rebel in the Rye-trailer

mv5bmja4mtk4otqyn15bml5banbnxkftztgwody2ode5mdi_v1_sx1500_cr0_0_1500_999_al.jpg

A Rebel in the Rye J.D. Sellinger író korai éveit meséli el, na meg azt, hogy írta meg az amerikaiak egyik legismertebb könyvét, a Zabhegyezőt. Tipikus életrajzi filmnek tűnik, de a szereposztás egész impozáns: Nicolas Hoult, Kevin Spacey, Sarah Paulson és Zoey Deutch.
Amerikai bemutató: 2017. szeptember 15.

Ezúttal más lesz?: Jigsaw-trailer

jigsaw-trap_p32r.jpg

Eddig bírta a Lionsgate stúdió. 8 év után ismét egy új részt kapunk a Fűrész című horrorszériához, de ezúttal mégis valami más. Talán a rendezőtesók személye (Michael & Peter Spierig), akik eddig olyan filmeket tettek le az asztalra, mint a Daybreakers - A vámpírok kora és az Időhurok. A lényeg az, hogy ez az előzetes eléggé eladja a filmet, de lehet csak Roy Orbison Running Scared című dala miatt van.

Tobin Bell ismét visszatér Jigsaw szerepére, viszont a további szereplők a szokásos módon eléggé ismeretlen arcok. A forgatókönyvet pedig Josh Stolberg & Pete Goldfinger (Kegyetlen titok, Piranha 3D) írták.
Amerikai bemutató: 2017. október 27.

Újra felbőg a láncfűrész: Leatherface-trailer

FIGYELEM! Az előzetes CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK AJÁNLOTT! 

mv5bmjaynzm1nzk3m15bml5banbnxkftztgwmjizodq5mji_v1_sy1000_cr0_0_1499_1000_al.jpg

Elég keménynek ígérkezik a Leatherface, ami egyfajta előzményfilmként szolgál majd az eredeti, 1974-es A texasi láncfűrészes mészárlás című horrorfilmnek. A történet szerint négyen megszöknek az elmegyógyintézetből és magukkal hurcolnak egy ottani nővért. Az azután történő brutális események végén valamelyikük a Bőrpofává válik.

Ezúttal A betolakodó című elég brutális francia thrillert rendező Alexandre Bustillo és Julien Maury ült a rendezői székbe. A film főszereplői Stephen Dorff (Penge), Lili Taylor (Démonok között) és Finn Jones (Iron Fist-sorozat).
Amerikai bemutató: 2017. október 20.

Senki sem futhat el az igazság elől: Blade Runner 2049-trailer #2

mv5bmtk2otu3mda3n15bml5banbnxkftztgwmtg5njuymji_v1_sx1777_cr0_0_1777_744_al.jpg

Már eddig is az ősz egyik legvártabb filmje volt a Szárnyas fejvadász 2049 és ezzel a második előzetessel is csak még jobban felcsigáztak. Igaz, sokkal történetmesélősebb és akciódúsabb ez a két perc, de egyszerűen nehéz ellenállni, hogy ne nézd meg...
Magyar bemutató: 2017. október 5.