Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Újabb fontos karakter a Top Gun 2-ben. Új írója van az Indiana Jones 5-nek. Stephen King-adaptációfejlemények. A Disney megvette a Fox-ot.

2018. július 02. - csak Porter

 megkezdodott-a-top-gun-2-forgatasa_1.jpg

Goose fia, "Riot" Wrigley karaktere is fontos szerepet fog játszani a Top Gun: Maverick című folytatásban, akinek megformálására Miles Teller (Whiplash), Nicolas Hoult (X-Men-trilógia) és Glen Powell (A számolás joga) van versenyben.

mv5bnti3ode2njiznv5bml5banbnxkftztgwmtmyndi1ntm_v1_sy1000_cr0_0_1393_1000_al.jpg

A két év múlva érkező, ötödik Indiana Jones-film új forgatókönyvírót kapott. David Koepp könyvét dolgozza át egy kicsit Jonathan Kasdan (Solo: Egy Star Wars-történet). 

fatihakin-1366x912.jpg

Faith Akin (Sötétségben) fogja rendezni a Tűzgyújtó című Stephen King-könyv újabb adaptációját, ami a Blumhouse stúdiótól (Tűnj el!, Széttörve) fog jönni. 

beautiful-rebecca-ferguson-pics.jpg

Ha már Stephen King adaptáció, akkor a Mike Flanagan (Bilincsben) által rendezendő Álom doktor is egy újabb névvel bővült. A női főszerepre Rebecca Ferguson-t (Mission: Impossible - Titkos nemzet) sikerült megnyerni, aki egy szekta vezetője lesz.

a554219925eab1480cc86d33cc98b8fa-dbx1fhq.png

Ugyan már régóta eldőlni látszott, hogy végül a Disney stúdió veszi meg a Fox-ot, az üzletet csak most ütötték nyélbe: mindezt 71.4 milliárd dollárért

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr4214087745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása