Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Ismét nő lehet Bond ellenlábasa. Jöhet a Dr. Szöszi 3.? Ő rendezheti az új Ágyúgolyó futam-ot. Ők az esélyesek Willy Wonka szerepére. Alakul a Dr. Doom-film?

2018. június 16. - csak Porter

helena-bonham-carter-ad_01.jpg

Egyes híresztelések szerint Helena Bonham Carter-rel tárgyalnak a 25. Bond-film főgonoszának eljátszásáról. Ez azt jelentené, hogy 1999 után 20 évvel ismét nő lehet James Bond ellenfele.

letoltes.jpg

Két év múlva, 2020. februárjában érkezik a Dr. Szöszi harmadik része, természetesen Reese Witherspoon-nal a főszerepben. Épp az első rész forgatókönyvíróival (Kristen Smith & Karen McCullah) tárgyalnak.

letoltes_1.jpg

A Warner stúdió Doug Liman-t szeretné megszerezni a tervezett Ágyúgolyó futam remake-jének rendezői székébe. Eddig Etan Cohen (Keményítőkúra) és Rawson Marshall Thurber (Központi hírszerzés) volt a kiszemelt.

letoltes_2.jpg

Ha már Warner, akkor Willy Wonka-nak is készíteni szeretnének egy előzményfilmet. Ezra Miller, Ryan Gosling és Donald Glover közül valamelyiküket szeretné a stúdió.

on-cb682_drdoom_m_20170331202620.jpg

Noah Hawley elárulta, hogy befejezte a készülő Doktor Doom-film forgatókönyvének első változatát.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr2914046770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása