Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Jövőbeli tervek a Warner/DC-nél

2018. június 14. - csak Porter

dceu.png

A Marvel és a DC moziverzum leginkább abban tér el egymástól, hogy míg az előző egy remekül megszervezett filmes univerzumot építget már 10 éve, addig az utóbbinál sajnos pont az ellenkezője látszik. Fájó is ezt látni (főleg nagy DC-fanként), de mindig van remény...

Ezúttal Walter Hamada producer vette szárnyai alá a DCEU-t, aki eddig a Warner stúdióhoz tartozó New Line Cinema-horrorfilmeket (Démonok között-franchise, Az) is sikerre tudta vinni. A THR pedig szerzett pár információt a jövőbeli tervekkel kapcsolatosan.

ackwaman.jpg

Idén decemberben érkezik a James Wan által rendezett Aquaman, aminek előzetesét már páran láthatták és nagyon pozitívak voltak a vélekedések. Egy víz alatti kalandfilmként jellemzik.

Jövő áprilisban mutatják be a Shazam!-ot, David F. Sanderg rendezésében, amit pedig inkább egy visszafogottabb, családiasabb darabként tartanak számon. 

mv5bodg2ymu5zjktn2nhyi00n2uwltg4ngitngzhzdk3nwvjntbkxkeyxkfqcgdeqxvymtgzodq3mti_v1.jpg

A napokban kezdődött el a Wonder Woman folytatásának, a Wonder Woman 1984-nek a forgatása, az első részt is sikerre vivő alkotógárdával, amihez ki is dobtak két képet.

mv5bmty1mdq0mjmxnl5bml5banbnxkftztgwotcznza3ntm_v1.jpg

mv5bmjmznjyxntqxnf5bml5banbnxkftztgwntcznza3ntm_v1.jpg

Volt már szó a Joker eredetét bemutató, 80'-as években játszódó verzióról, amit Todd Phillips rendezne, a producere pedig Martin Scorsese lenne. Elvileg Joaquin Phoenix fogja alakítani a címszereplőt, a gyártási költség egy visszafogott 55 millió dollár, és ha minden jól megy, akkor már ősszel forgatnák is. Ám ez nem tartozna bele a DCEU-ba, hanem egy másik, különálló univerzumba. 

Valamint egy másik Joker-film is előkészületi fázisban van, amiben ismét Jared Leto játszaná a bohócherceget. Valószínűleg ez a DCEU-ba tartozna, pont úgy, mint a Suicide Squad - Öngyilkos osztag

the-flash-5120x2880-ezra-miller-justice-league-2017-4k-8k-9686.jpg

2020-ra pedig tervben van a Flash-film, Ezra Millerrel a főszerepben, valamint az Éjszakai játék című filmet is összehozó John Frances Daley & Jonathan Goldstein duóval a fedélzeten. Viszont valószínűleg mégsem a Flashpoint-sztorit dolgoznák fel, hanem inkább egy könnyedebb hangulatú mozit készítenek, amolyan Vissza a jövőbe stílusban.

Matt Reeves pedig elkészült a The Batman forgatókönyvének első változatával, amiben Bruce Wayne fiatalkora lenne a középpontban, így valószínűleg mégsem Ben Affleck játssza a főszerepet. 

gallery-1474456727-batman-ben-affleck.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr4314047390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása