Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Sztárparádé a John Wick 3-ban. Michael Bay a Deadpool készítőivel alkot. Stallone a The Expenbables 4-ben. Forog a Top Gun 2. Itt a Wonder Woman 2 logoja.

2018. június 04. - csak Porter

img13.jpg

Keanu Reeves, Ian McShane és Laurence Fishburne mellé Halle Berry, Anjelica Huston és Jason Mantzoukas (A szerencse háza, A katasztrófaművész) is csatlakozott a John Wick 3-hoz.

michael-bay.jpg

Pár hónapja már írtunk róla, hogy Michael Bay ezúttal nem Transformers-filmet rendez, hanem egy Six Underground című mozit, amit a Deadpool írópárosa (Rhett Reese & Paul Welnick) jegyez. A főszereplő pedig nem más lesz, mint Ryan Reynolds, és a projectet már meg is vette a Netflix streaming szolgáltató. A forgatás elvileg már idén nyáron kezdetét veheti. 

sylvester-stallone-the-expendables.jpg

Egy kínai forgalmazó megvette a Rambo 5 és a The Expendables - A feláldozhatók 4-et is, olyan összegért, amiért még Sylvester Stallone is aláírt az utóbbira

degkeduxuaawblt.jpg

Tom Cruise osztotta meg ezt a képet, amivel jelezte, hogy elkezdődött a Top Gun: Maverick forgatása, amit jövő nyáron nézhetünk.

ww84ogo.jpg

Ezt a logo-t dobta ki a Warner/DC a jövőre érkező Wonder Woman 2-höz, ami valószínűleg arra utal, hogy a folytatás a 80'-as években fog játszódni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr6814023288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása