Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Michael Bay végzett a Transformers-filmekkel

2018. március 10. - csak Porter

michaelbay1.jpg

Michael Bay zenei klipek rendezése után olyan remek blockbustereket készített, mint a Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk?, A szikla, az Armageddon, vagy a Bad Boys II - Már megint a rosszfiúk, majd később már csak Transformers-filmeket csinált kisebb-nagyobb sikerrel. A direktor már sokszor jelezte, hogy otthagyja a franchiset, de mindig visszatért hozzá, ám most változni látszik a dolog.

Bay a közeljövőben két filmet is csinál, ami nem Transformers. Az egyik a 6 Underground, aminek forgatókönyvét Rhett Reese és Paul Welnick (Zombieland, Deadpool) írja, amit úgy jellemeznek, mintha A szikla találkozna a Suicide Squad - Öngyilkos osztag-gal. 

michael-bay-e1520520988656.jpg

A másik projectje pedig a Robocalypse, amit sokáig úgy volt, hogy Steven Spielberg fog rendezni. Daniel H. Wilson azonos című regényéből készül, amiben egy Mesterséges intelligencia apokalipszist idéz elő, és a megmaradt emberiség lázad fel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3013728476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása