Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Megvan a Halálos iramban spin-off rendezője? Film a Five Nights at Freddy's-ből. Komikus az új A tetovált lányban. Újabb X-Men-film? Jön a Sandman Slim-film.

2018. február 23. - csak Porter

the-rock-jason-statham-fate-of-the-furious-1339x669.jpeg

Az Universal stúdió David Leitch-el (John Wick, Atomszőke) tárgyal a Halálos iramban spin-off rendezésével kapcsolatosan, ahol ugye Dwayne Johnson és Jason Statham karaktere kap egy különálló filmet.

five-nights-at-freddys.jpg

A Blumhouse stúdió filmet tervez a Five Nights at Freddy's című horrorjátékból, méghozzá Chris Colombus (Reszkessetek betörők!, Harry Potter 1-2, Pixel) rendezésében. A forgatókönyvet is Colombus jegyzi, Gil Kenannal (Rém rom, Poltergeist - Kopogó szellem remake).

stephenmerchant.jpg

Stephen Merchant (Logan) komikus is csatlakozott a The Girl in the Spider's Web című A tetovált lány reboothoz. 

kittypryde-1400x1000.jpg

A Fox stúdió önálló filmet készít a Kitty Pride nevű mutánsról, aminek a munkacíme: "143". Ez utalhat, a 143. számra, amiben Pride egy horrorisztikus történetbe csöppen. A rendezésre Tim Miller (Deadpool) a kiszemelt.

sandman-slim.jpg

Készül a Sandman Slim-adaptáció is, ami egy félig ember, félig angyal főszereplőt mozgat. A rendezésre Chad Stahelskit (John Wick) kérték fel, a forgatókönyvet pedig Kerry Williamson (Hét nővér) írja.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr2113689496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása