Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Újabb esélyes Batgirl szerepére. A Kleopátra-film politikai thriller lesz? Mégsem készül több Alien-film Ridley Scott-tól? Elkészülhet a Ragyogás folytatása. John Williams ismét Star Wars-zenét szerez.

2018. január 04. - csak Porter

hailee-steinfeld-cr-meredith-truax-billboard-1548.jpg

A félszemű című westernben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölt Hailee Steinfeld is jelezte, hogy szívesen eljátszaná Batgirl szerepét a Joss Whedon által készülő filmben. Azonban a direktor már korábban jelezte, hogy viszonylag ismeretlen színésznőt szeretne a karakter megformálására.

maxresdefault_1_21.jpg

David Scarpa már írja a készülő Kleopátra-film forgatókönyvét, - amit lehet, hogy Denis Villeneuve rendezhet - és azt mondta, hogy hangulatban egy véres politikai thrillerhez fog hasonlítani.

alien-covenant-ridley-scott-michael-fassbender-wvms_kuf5.jpg

A Fox stúdió parkoló pályára tette a Ridley Scott által készítendő új Alien-filmet, így valószínűleg nem fog elkészülni az Alien: Covenant folytatása.

doctor_sleep.jpg

Mike Flanagan, aki tavaly a Netflixnek már készített egy jól sikerült Stephen King-adaptációt (Bilincsben), most elmondta, hogy szívesen megcsinálná a Ragyogás folytatásául szolgáló Álom doktor-t. 

john_williams.jpg

A Solo: Egy Star Wars történet zenéjét John Powell (Shrek, Nevem: Sam, A Bourne-trilógia) fogja szerezni, de a fő témát mégis John Williams készíti, aki eddig minden SW-filmből kivette a részét.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7913507057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása