Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Woody Harrelson Venom ellen? Mégsem Stallone rendezi a Creed II-t. Rendezőcsere a Diótörőnél is. Oscar-esélyes a Testről és lélekről. Megvan az Addams Family főszereplője.

2017. december 17. - csak Porter

woody-harrelson-as-colonel-mccullough-in-war-for-the-planet-of-the-apes.jpg

Lehetséges, hogy Woody Harrelson is csatlakozik a Venom stábjához, amiben - A majmok bolygója: Háború után - ismét egy negatív karaktert fog életre kelteni.

steven-caple-jr.jpg

Október óta úgy volt, hogy Sylvester Stallone fogja rendezni a Creed II-t, ám ezek szerint tévesek voltak a híresztelések. Helyette egy viszonylag kezdő direktort választottak, mégpedig Steven Caple Jr.-t, aki eddig a The Land című drámát készítette csak.

nutcracker_facebookcover.jpg

A Disneynél most fejeződtek be a A diótörő és a hét birodalom forgatási munkálatai, ám az utómunka már Lasse Hallström nélkül történik. A stúdió ugyanis kirúgta a rendezőt és a helyére Joe Johnston (Jumanji, Amerika Kapitány - Az első bosszúálló) került.

01_1.jpg

Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmje bekerült a Oscar-gála legjobb idegen nyelvű film kategóriájában a legjobb 9 közé.

oscar-isaac-best-performances.jpg

Megtalálták a főszereplőt a két év múlva érkező The Addams Family-hez, méghozzá Oscar Isaac személyében. Ő fogja szinkronizálni Gomezt, a családfőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1113478541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása