Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Thanos vs. Bosszúállók: The Avengers: Infinity War-trailer

2017. november 29. - csak Porter

mv5bnjrhndy2zmmtymi5ni00nzlkltgzzwutztq0ztfjmgixmti2l2ltywdll2ltywdlxkeyxkfqcgdeqxvyndqxnjcxnq_v1_sx1777_cr0_0_1777_737_al.jpg

A Disney végre kiadta a jövő év egyik, ha nem a legnagyobb képregényfilmjének, a Bosszúállók: Végtelen háború-nak az első előzetesét. Megérkezik a Földre Thanos, a csapat eddigi legnagyobb ellenfele, és minden eddigi Marvel-szuperhős harcba száll, hogy legyőzze őt. 

Felsorolni is nehéz, mennyi sztár tűnik fel, de lássuk: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Elizabeth Olsen, Tom Holland, Chris Pratt, Zoe Saldana, Benedict Cumberbatch, Jeremy Renner, Scarlett Johansson, Karen Gillan, Tessa Thompson, Josh Brolin, mint Thanos és még sokan mások...

avengers-infinity-war-poster-comic-con.jpeg

A forgatókönyvet Christopher Markus és Stephen McFeely (Amerika Kapitány: A Tél Katonája, Amerika Kapitány: Polgárháború) írta, a rendezés pedig ismét Anthony & Joe Russo vállalta.
Magyar bemutató: 2018. április 26.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9713404133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása