Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Jövőre foroghat az új Holló. Újabb Sony képregényfilm. Jön a Super Mario-film. Rendező nélkül a Pinocchio-film. Joe Carnahan időhurkos filmet készít.

2017. november 18. - csak Porter

matt_ferguson_the_crow_3.jpg

Még egy kis reménysugár a sok éve sínylődő The Crow rebootnak. Jason Momoa és a rendező, Corin Hardy jelentették be, hogy jövőre foroghat a The Crow Reborn

doh2_zjxuaad0f0.jpg

A Sony stúdió újabb filmet jelentett be a saját, Pókember nélküli Marvel-univerzumában (SMU). Ezúttal Morbius, az élő vámpír kaphat különálló filmet. A forgatókönyírók is megvannak hozzá: Burk Sharpless és Matt Sazama (Az ismeretlen Drakula, Az utolsó boszorkányvadász).

supermariorun_releasedate_00.jpg

A Nintendo az Universal stúdióval - azon belül is az Illumination Enterteinmenttel (Gru-trilógia, Minyonok) - tervez készíteni egy Super Mario animációs filmet. 

640_pinocchio_disney.jpg

A Disney előszereplős Pinocchio-filmje végül rendező nélkül maradt, miután Sam Mendes (Ameriaki szépség, 007 - Skyfall) otthagyta a projectet.

joe-carnahan-liam-neeson-a-team-uncharted.jpg

Joe Carnahan (Füstölgő ászok, A szupercsapat) időhurkos akcióthrillert készít Frank Grilloval és Mel Gibsonnal a főszerepben, melynek címe Boss Level lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr5813301729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása