Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Készül a Kedvencek temetője remake

2017. október 31. - csak Porter

pet_sematary_main.jpg

A szeptemberben bemutatott Az hatalmas sikere után nem meglepő, hogy minden stúdió ráállt a Stephen King könyvekre. A Setét Torony ugyan megbukott, de a Netflix által készített Bilincsben és 1922 is jól sikerült. A Paramount stúdió pedig a Kedvencek temetőjé-t szeretné újra elkészíteni. 

Az 1983-ban megjelent Állattemtő című King könyvet 1989-ben vászonra vitték Mary Lambert rendezésében, ám mégsem tudta átadni azt a zsigeri rettegést, amit a regény nyújt. Sokáig úgy volt, hogy Alexander Aja (Magasfeszültség, Sziklák szeme (remake)) csinál remaket, de az a project végül elhalt. 

pet-sematary-boy.jpg

Most viszont felpörögtek az események: A forgatókönyvet már meg is írta Matt Greenberg (1408) és David Kajganich (Suspiria remake), a rendezői székbe pedig a Tiszta tekintet című horrorfilmet összehozó páros, Kevin Kolsch és Dennis Widmyer foglal majd helyet.

809687.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr2713120464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása