Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

A legnagyobb kísértetház: Winchester: The House that Ghosts Built-teaser trailer

2017. október 29. - csak Porter

mv5bnmnhote5ndctm2rimi00owm0ltlhmjytnzayngq0mwm2zjuxxkeyxkfqcgdeqxvynjk4ndi1ndi_v1_sy1000_cr0_0_1500_1000_al.jpg

Csak tegnap mutatták be a Fűrész - Újra játékban című filmjüket, a Spierig tesók máris egy újabb horrorfilmmel jelentkeznek, ám ezúttal inkább az ijesztőbb fajtából. Az igaz történet inspirálta alkotás Sarah Winchesterről szól, aki egy egész kastélyt építetett azon szellemek számára, akik férje találmánya, a puskák által haltak meg. Az építkezésnél nem volt tervrajz, így a ház tele van titkos helyekkel, zúgokkal, ami egy kész labirintusnak felel meg.

Michael és Peter Spierig nevéhez fűződik még a Daybreakers - A vámpírok kora, valamint a remek időutazós thriller, az Időhurok is. A főszerepben Helen Mirren és Jason Clarke, így reméljük, hogy egy jó horrort kapunk, és nem egy tucatfilmet, mint amit az előzetes sugall.
Amerikai bemutató: 2018. február 2.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3013102110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása