Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Hiányzik a Hóember 15%-a. Jön a Magányos farkas és farkaskölyök adaptáció. Magyarországon forog a Terminator 6. Morgan Freeman, mint Colin Powell. Ismerős karakter tűnik fel a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásában.

2017. október 24. - csak Porter

mv5byjlmnmrkntgtodrlmc00nddhlwezmtytnduzmta4zmflzthml2ltywdlxkeyxkfqcgdeqxvyndayodu1njc_v1.jpg

Tomas Alfredson, a Hóember rendezője elárulta, hogy azért sikerült kevésbé a filmje, mert csak a vágószobában vették észre, hogy a jelenetek 10-15%-át nem forgatták le. Wat?

shogun_assassin_waterfall_scene_by_donjonswan-d5cdcmo.png

Mozifilmet terveznek a Magányos farkas és farkaskölyök című mangából, aminek forgatókönyvét nem más fogja írni, mint a He7edik-et is jegyző Andrew Kevin Walker. Justin Lin (Halálos iramban: Ötödik sebesség, Star Trek: Mindenen túl) pedig producere lesz a filmnek.

terminator-genisys-t-800-pops.jpg

Hivatalosan is bejelentették, hogy a készülő Terminator 6-ot Magyarországon és Spanyolországban fogják forgatni.

freeman-powell.jpg

Morgan Freeman fogja alakítani Colin Powellt, a róla szóló életrajzi filmben, melynek címe: Powell lesz. Ő volt George Bush első elnöksége alatt a külügyminiszter.

8eh7fjduz6tz.jpg

Nicolas Flamel is fel fog tűnni a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásában, ahol Brontis Jodorowsky fogja alakítani. A karakter kreálmánya volt a Bölcsek Köve, a Harry Potter első részében.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr4513066848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása