Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Még egy visszatérő az Avatar folytatásokban. Véget ért a Deadpool 2 és az új X-Men forgatása. Már készül a Boldog Halálnapot! folytatása. Folytatják a Szólíts a neveden-t?

2017. október 19. - csak Porter

avatar04.jpg

Az Avatar folytatások forgatása javában zajlanak és most épp az első részben is szereplő Giovanni Ribisi csatlakozott a stábhoz, aki mind a négy folytatásra aláírt.

deadpool3_ru24_1920.jpg

Ryan Reynolds újabb kép posztolásával bejelentette, hogy véget ért a Deadpool 2 forgatása, már csak az utómunka maradt hátra. A folytatás pedig jövő nyáron érkezik a mozikba.

mv5bmjnhmzk4zmmtzdvhzs00zdm1lwewm2ityze1otq0ytg5zjdmxkeyxkfqcgdeqxvymjk3ntuyotc_v1_sy1000_cr0_0_1317_1000_al.jpg

Ha már képregényfilm és forgatás, Simon Kinberg, az X-Men: Dark Pheonix rendezője is bejelentette, hogy végeztek a film forgatásával, amit jövő novemberben nézhetünk.

happy-death-day-image-2.jpg

A hétvégén került bemutatásra Amerikában a Boldog Halálnapot!, ami három nap alatt a budget többszörösét hozta vissza, így nem meglepő módon, elkezdték előkészíteni a folytatást.

call-me-by-your-name-2.jpg

Luca Guadagninho, a Szólíts a neveden című fesztiválkedvenc alkotásának rendezője elárulta, hogy szeretne folytatást készíteni hozzá, ami 7 évvel később játszódna.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3612936883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása