Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Megvan a Halálos iramban 9 rendezője? Bárcsak ő rendezné a Halálos iramban spin-offot. Később jön a Bosszúvágy. Más alakíthatja a Frankenstein mennyasszonyát. Megvan a Gambit új rendezője?

2017. október 12. - csak Porter

fast_five_image-41.jpg

Lehetséges, hogy Justin Lin visszatér a Halálos iramban-szériához, és megrendezi a kilencedik részt is. Lin dirigálta a Halálos iramban - Tokiói hajszá-t, a Halálos iram-ot, a Halálos iramban: Ötödik sebesség-et és a Halálos iramban 6-ot is.

thr_shaneblack_shot_04_353-h_2016-thr.jpg

Nagyon ígéretes író-rendező neve merült fel a Halálos iramban spin-off kapcsán, amiben Dwayne Johnson és Jason Statham lennének a főszereplők. Nevezetesen Shane Blackké, aki olyan remek filmeket írt és/vagy rendezett, mint a Halálos fegyver, Az utolsó cserkész, Durr, durr és csók, valamint a Rendes fickók.

death-wish-bruce-willis-2017-1868x934.jpg

A Las Vegasban történt tragédia miatt a Bruce Willis főszereplésével készült Bosszúvágy premierjét fél évvel későbbre halasztották, így csak 2018-ban kerül bemutatásra.

2017-01-13-00-44-36-brideimage.jpg

Angelina Jolie válószínűleg mégsem fogja eljátszani Frankenstein mennyasszonyának szerepét, mivel ütközik a Demóna folytatásának forgatásával. De sebaj, Bill Condon rendezőnek már meg is van az új kiszemeltje: Gal Gadot (Wonder Woman). 

acureforwellness2.jpg

Gore Verbinskivel (A Karib-tenger kalózai-trilógia, Az egészség ellenszere) kezdődtek meg a tárgyalások, hogy rendezze meg a már jó pár éve készülő Gambit-et. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7912936455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása