Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Film Hugh Hefnerről. Kész A holnap határa 2 forgatókönyve. Késik az új Halálos iramban. Tom Cruise újra forgat. Megvan a Gambit főgonosza?

2017. október 07. - csak Porter

playboy-mansion-for-sale-comes-with-hugh-hefner-social.jpg

Film készülhet Hugh Hefnerről, aki a napokban hunyt el 91 éves korában. Bratt Ratner (Az utolsó gyémántrablás, A Vörös Sárkány) már 2007-től kezdődően szerette volna elkészíteni a mozit, és most elvileg az is kiderült, hogy Jared Leto játszhatja a főszerepet.

jnn1qxnoeesnwqkmai5o_1.jpg

Doug Liman elárulta, hogy elkészült A holnap határa folytatásának, a Live Die Repeat and Repeat forgatókönyvével, már csak a színészekre várnak.

fast-and-furious-cast-characters.jpg

Csak 2020-ban érkezik a következő Halálos iramban-rész, mivel előtte még be akarják mutatni a már pletykált Dwayne Johnson - Jason Statham spin-offot. 

mission-impossible-rogue-nation-tom-cruise.jpg

Folytatódik a Mission: Impossible 6 forgatása. Tom Cruise elvileg már felépült a bokatöréséből és a jó hír, hogy a rendező szerint nem fognak csúszni a munkálatokkal.

mister-sinister-183973.jpg

Még javában íródik a Gambit új forgatókönyve, de máris pletykálják, hogy Mr. Sinister lesz a film főgonosza és egyes érteslések szerint nem mást, mint Daniel Craig-et szeretnék megszerezni a szerepre.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8612930249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása