Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Lucy és a fekete öltönyösök!

2017. október 04. - Nikosssz

 

Két nagy sikernek örvendő film folytatását is bejelentették a napokban. A Men in Black projekt elég régóta húzódik, de végre valami élet jelet adott, és egy dátumot is, hogy mikor találkozhatunk újra a feketeruhás urakkal. Utoljára talán a 22 Jump Street végén látható posztereken láthattuk, ahol egy crossovert jósoltak, ami ˝szerencsére?˝ még nem jött össze. Erről egyelőre annyit tudni, hogy a trilógia spin-off - ja lesz, és a dátum 2019 május 27. A főbb szereplők (Will Smith, Tommy Lee Jones) nem térnek vissza. Ha be akarják tartani az említett időpontot, akkor viszont nem teketóriázhatnak a főszereplők kiválasztásával, így valószínűleg hamarosan  megtudhatjuk ki bújik egyenruhába. A forgatókönyvet a Vasembert is jegyző Art Marcum és Matt Holloway-re bízták, ami azért biztató.

Luc Besson utolsó filmjének (Valerian) anyagi bukása miatt, a stúdió úgy döntött kisebb összegekkel dobálóznak majd a projektjeikhez, és visszatérnek a bevált recepthez. A forgatókönyv állítólag már készen is van.Erről egyelőre ennyit tudni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9512922281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása