Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

AZ konkrét!

2017. szeptember 27. - Nikosssz

A Stephen King regénye alapján készült film, hatalmas sikernek örvendett hazájában és más régiókban egyaránt, ezért nem is volt kérdés, készül-e majd hozzá folytatás.

Még le sem csengett a bohócbarátunk parádéja, a stúdió már be is jelentette, mikor is szeretnék bemutatni a második részt. Pennywise a tervek szerint 2019 szeptember 6-án tér vissza a mozikba ijesztegetni Derry lakóit és persze a mozizókat.

A történetben elvileg a gyerekek felnőnek, de több visszaemlékezős jelenetről lehet hallani, amiben valószínűleg vissza kapjuk az első részben szereplő gyerekeket. Az biztos, hogy a készítők jobban elengedhetik magukat, hiszen a film minden idők legnagyobb bevételű horrorfilmje lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7412899206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása