Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Új kép Lara Croftról. Előzményfilmet kap a Drakula. Ali Baba kincsét forgják keresni. Hawaii Five-O-ból a Hellboyba. Folytatják a 47 méter mélyent.

2017. szeptember 14. - csak Porter

lara_rxye.jpg

Az Empire magazin jóvoltából nézhetünk egy új képet a jövőre érkező Tomb Raider-ből, amin az Alicia Vikander által alakított címszereplő tekinthető meg.

dracula-selfie_aotw.jpg

A Paramount stúdió előzményfilmet készít a Drakulá-nak. Az alapot elvileg Dacre Stoker és J.D. Barker által írt sztori szolgáltatja, ami azt meséli el, hogy 1868-ban hogy találkozott az akkor 21 éves Bram Stoker a gonosszal, ami alapján megírta a Drakulát. A film rendezését Andy Muschietti (Az) szívesen elvállalná.

martin_campbell.jpg

Martin Campbell (007 - Aranyszem, 007 - Casino Royale) kalandfilmet rendez Treasure of Ali Baba & the 40 Thieves címmel, amiben egy regényíró indul Ali Baba kincsének nyomába. 

lost_daniel_dae_kim_jin_kwon_dvdbash_2171.jpg

Nemrég írtuk, hogy Ed Skrein azért hagyta ott a Hellboy: Rise of the Blood Queen című reboot stábját, mert kiderült, hogy egy eredetileg ázsiai karaktert kellett volna játszania. Skrein helyére pedig leszerződtették a már valóban ázsiai Daniel Dae Kimet (Lost - Eltűntek, Hawaii Five-O).

6j8b3bqtunrpajoa0jic7nzzoun.jpg

Készül a 47 méter mélyen című cápás túlélőfilm folytatása. A 48 Meters Down-t ugyanúgy Johannes Roberts és Ernest Riera írja és előbbi visszatér a rendezői székbe is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8912819760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása