Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Megvan a Han Solo-film hivatalos címe? Átírják a Gambit-filmet. Jöhet a fekete A Joker? Kilépett egy színész a Hellboyból. Első kép a Darázsról.

2017. augusztus 29. - csak Porter

hansolo_szereplogarda.jpg

Elvileg kiszivárgott a jövőre érkező Han Solo-film hivatalos címe, ami bármilyen meglepő is, az lesz, hogy: Han Solo: A Star Wars Story. Valamint kiderült, hogy Michael K. Williams (Drót, Aznap éjjel) összes jelenetét kivágták a filmből.

4a1a31922658d907a3f283525f9ab30b.jpg

Channing Tatum elárulta, hogy a jó pár éve csak sínylődő Gambit-filmet teljesen átírják, mivel a Deadpool és a Logan sikere új lehetőségeket nyitottak meg számukra, így valószínűleg (ha el is készül) egy keményebb, R-besorolású képregényfilmet fogunk kapni.

keith_stanfield-2015-gilles_toucas.jpg

Lakeith Stanfield (Straigh Outta Compton, Tűnj el!, Death Note) Twitteren jelezte Martin Scorsesenek, hogy ő szívesen eljátszaná A Joker szerepét a készülő önálló filmjében.

ed-skrein.jpg

Nemrég csatlakozott Ed Skrein (A szállító: Örökség, Deadpool) a Hellboy: Rise of the Blood Queen stábjához, ám miután kiderült, hogy eredetileg ázsiai a karaktert alakítana, Skrein kilépett a produkcióból.

darazs_s2mg.jpg

Evangeline Lilly a Twitterén posztolta az első hivatalos képet a Darázsról, aki ezúttal fontosabb szerepet fog betölteni a Hangya második részében, az Ant-Man and the Wasp-ban.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7712776382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása