Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

San Diego Comic-Con 2017: Pókember 2, Deadpool 2, Shazam, Dr. Doom, Harley & Joker, Spawn, The Batman, Wonder Woman 2, The Flash: Flashpoint, Ant-Man and the Wasp, DCEU-filmek

2017. július 30. - csak Porter

Ezen a hétvégén rendezték meg az év talán legnagyobb képregényes rendezvényét: a San Diego Comic-Cont. Ilyenkor rengeteg stúdió képviselteti magát San Diegoban új filmjeik promotálásával a filmet készítő stábbal és eddig be nem mutatott poszterekkel és előzetesekkel csigázzák fel az ottani közönséget.

A Disney szeretne a biztosra menni, így el is kezdett tárgyalni a Pókember: Hazatérés rendezőjével, Jon Watts-szal, hogy térjen vissza a folytatásra is.

spider-man-homecoming-jon-watts.jpg

Egy forgatási képet osztottak meg velünk a Deadpool 2-ből, amin az első rész egyik legviccesebb mellékkarakterével pózol Ryan Reynolds. 

20046612_1126125567531564_6569959154269097492_n.jpg

Elvileg már jövő év elején elkezdik forgatni a Shazam című DCEU-filmet, aminek rendezői székébe David F. Sandberg (Amikor kialszik a fény) tűnik a legesélyesebbnek.

shazam.jpg

Noah Hawley (Fargo, Légió) eláraulta, hogy épp a Fox stúdiónak készít egy filmet Dr. Doom-ról, a Fantasztikus négyes ikonikus gonoszáról, amit rendezni is szeretne majd.

doctor-doom-stan-lee-interview.jpg

A Warner stúdió szeretne egy Harley Quenn - Joker közös filmet is tető alá hozni.

suicide-squad-the-joker-and-harley-quinn-1920x1200-wide-wallpapers_net.jpg

A Blumhouse stúdióval egyezett meg Todd McFarlene, így tényleg el fog kézülni a Spawn-mozifilm, amit saját maga rendez. A feldolgozás inkább egy thriller/horror lesz, mintsem egy akciófilm. Ja, és persze keményen korhatáros.

maxresdefault_2_7.jpg

Ben Affleck egyből cáfolta azokat a híreszteléseket, hogy nem fogja többé magára ölteni Batman jelmezét.

sad-ben-affleck.jpg

Hivatalosan is bejelentették, hogy készül a Wonder Woman 2, aminek épp Geoff Johns írja a forgatókönyvét.

wonw.jpg

A Warner bejelentette, hogy majd filmet szeretnének készíteni a Villám-paradoxonról, amiben megváltozik a múlt és egy alternatív valóság lenne. Többek között Bruce halna meg azon a bizonyos estén, és apja, Thomas Wayne válna Batmanné, míg édesanyja lenne Joker. 

maxresdefault_3_3.jpg

Nagy nevekkel bővült a Hangya folytatásának, az Ant-Man and the Waspnak a szereplőgárdája. Michael Douglas feleségét Michelle Pfeiffer alakítja majd, de csatlakozott Laurence Fishburne és Walton Goggins (Aljas nyolcas) is. Plusz egy poszter is érkezett hozzá.

ant-man-and-the-wasp-logo-by-joe-steiner.jpg

antmancomicconart_armr.jpg

A Warner közzétette az elkövetkező időkben érkező fontosabb DCEU-filmjeinek listáját: Az Igazság Ligája, Aquaman, Shazam, Suicide Squad - Öngyilkos osztag 2, The Batman, Justice League Dark, Batgirl, Green Lantern Corps., The Flash: Flashpoint, Wonder Woman 2. Ami viszont hiányzik a listából, de úgy volt , hogy már készítik elő: Az acélember 2, Nightwing, Gotham City Sirens, Harley Queen vs. Joker, Cyborg és Black Adam.

new-dceu-intro-from-wonder-woman.png

Sajnos mi (még) nem láthatjuk a Bosszúállók: Végtelen háború első előzetesét, de addig kaptunk egy koncepciós rajzot a főszereplőkről.

avengerslarge_1t75.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr4712680273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása