Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Michelle Rodriguez kiszáll a Halálos iramban szériából? Higanyszál visszatér. Forog a Legandás állatok 2. Közülük kerül ki Batgirl? Famke Janssen nem tér vissza.

2017. július 12. - csak Porter

michelle-rodriguez_14.jpg

Michelle Rodriguez elárulta, ha nem kap komolyabb szerepet a Halálos iramban-franchiseban, mint a mostani, ki fog lépni.

x-men-dark-phoenix-evan-peters-quicksilver.jpg

James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence és Nicolas Hoult mellett a Higanyszálat alakító Evan Peters is visszatér a jövőre érkező X-Men: Dark Pheonixben. 

fantastic-beasts-and-where-to-find-them-poster-villain.jpeg

Elkezdődött a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásának forgatása. Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Ezra Miller és Dan Fogler is visszatér, Jude Law, Zoe Kravitz és Johnny Deppel kiegészülve. 

gallery-1492177290-katherine-langford-13-reasons-why1.jpg

Elkezdődött a keresgélés Batgirl/Barbara Gordon megszemélyesítője után. Egyenlőre ők a kiszemeltek: Katherine Langford (13 Reasons Why), Margaret Qualley (Rendes fickók), Naomi Scott (Power Rangers), Haley Lu Richardson (Széttörve), Olivia Cooke (Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni), Jane Levy (Vaksötét), Elle Fanning (Neon démon), Emma Roberts (Családi üzelmek). Whedon elmondta, hogy egy még be nem futott színésznőt szeretne. A legesélyesebb eddig Langford. 

famke-janssen-403954.jpg

Az eredeti Főnixet/Jane Grayt alakítő Famke Janssen elmondta, hogy nem fog visszatérni az X-Men: The Dark Pheonixben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr6912627301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása