Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Eli Roth gyerekhorrort rendez. Joel Edgerton új filmmel jelentkezik. Jön A könyvelő 2? Újabb gondok a Han Solo-filmmel kapcsolatban. Elhunyt Michael Nyqvist.

2017. június 29. - csak Porter

la-et-mn-eli-roth-halloween-horror-20151010.jpg

Eli Roth (Motel) gyerekeknek készül gótikus horrort rendezni, John Bellairs 1973-ban kiadott The House with a Clock in its Walls című regénye alapján. A forgatókönyvet Eric Kripke (Boogeyman, Odaát) már meg is írta, a főszerepre pedig Jack Blacket szerezték meg. 

joeledgerton4.jpg

Joel Edgerton Az ajándék után újra filmet rendez. Ezúttal Garrard Conley regényét, amiben egy fiút egy átnevelő táborba küldik a szülők, miután bevallja, hogy meleg. Edgerton maga mellé még olyan színészeket választott, mint Russell Crowe, Nicole Kidman és Lucas Hedges (A régi város). 

maxresdefault_83.jpg

A Warner folytatni kívánja tavalyi filmjét, A könyvelőt. Már tárgyalnak a forgatókönyvíróval (Bill Dubuque), a rendezővel (Gavin O'Connor), és a főszereplőkkel (Ben Affleck, Jon Bernthal). 

ps_copie.jpg

A producerek leváltották Chris Dickenst (Macbeth), a Han Solo-film vágóját is Pietro Scaliára (Mentőexpedíció). Valamint felfogadtak egy színésztrénert Alden Ehrenreich mellé. 

a9695e28b0cc494509c9ad683b05fbebf2ff22e7_f8hc.jpg

56 éves korában hunyt el Michael Nyqvist, svéd színész, akit legtöbben az eredeti Millenium-trilógia Mikael Blomkvistjéként ismerhettek, de ő volt a főgonosz a Mission: Impossible: Fantom protokollban és a John Wickben is.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1212617185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása