Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Új címet kapott a Fűrész 8. Megvan Venom ellenfele. Blogos thriller készül. Kyle Chandler a First Man-ban? Mégiscsak készül a Fantasztikus négyes folytatása?

2017. június 23. - csak Porter

jidgsawdate.jpg

Új címet kapott az eddig Saw: Legacy néven futó nyolcadik Fűrész-film, amit innentől kezdve egyszerűen csak Jigsawként kell emlegetni.

carnage.jpg

Kiderült, hogy a jövőre érkező Venomban Carnage (más néven Vérontó, vagy Mészárszék) lesz a főgonosz. Polgári nevében Cletus Kasady, akit 11 ember megölésével csuknak le, így lesz Eddie Brock cellatársa, majd a szimbióta őt is megfertőzi, amitől még erősebb lesz, mint Venom. Legalábbis a képregényekben.

paul_feig_blake_lively_and_anna_kendrick_split_getty_h_2017.jpg

Darcey Bell A Simple Favor című regényét filmesíti meg a Lionsgate stúdió Paul Feig (Koszorúslányok, Szellemirtók) rendezésében. Egy blogoló anyuka kezdi el keresni eltűnt barátnőjét az olvasói segítségével. A könyv elvileg a Holtodiglanra és A lány a vonatonra hasonlít. A főszerepre Anna Kendricket és Blake Livelyt szeretnék megszerezni.

150130_thr_kylechandler_0633.jpg

Kyle Chandlert pletykáltják a Damien Chazelle rendezésében készülő First Man című űrhajós dráma egyik szerepére. Ő alakítaná Donald "Deke" Slaytont, aki a valóságban a NASA repülőszemélyzetis főnöke. Ő dönti el ki utazhat az űrbe és ki nem.

fantastic-four-2015.jpg

A 20th Centruy Fox stúdió elvileg már írattatja a Fantasztikus négyes folytatásának forgatókönyvét Seth Grahame-Smithtel (Éjsötét árnyék, Abraham Lincoln, a vámpírvadász). Ezúttal Mr. Fantastic és Sue Storm gyerekei lennének a középpontban.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9812612691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása