Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Lehet még valami a Power Rangers 2-ből. Folytatódik a Bébi úr. Még idén forgatják az új Hellboyt. Tom Hardy, mint Jafar? Új rendezőt kapott az Ágyugolyó futam remake.

2017. június 16. - csak Porter

power-rangers-new-suits.jpg

Aki szerette az új Power Rangers-filmet az örülhet, mivel a stúdió lehet zöld utat ad a Power Rangers 2-nek, mivel - ha a kasszáknál és a kritikusoknál nem is muzsikált túl jól - a játékfigurák eladása végett hatalmas bevételre tettek szert. 

the-boss-baby-review.jpg

Az Universalnál már most bejelentették, hogy folytatják a Bébi úrat. Valamikor 2021 környékén érkezik, Alec Baldwin ismét visszatér a címszereplő eredeti hangjaként.

hellboy1.jpg

David Harbour - aki az új Hellboy lett - elárulta, hogy a Hellboy: Rise of the Blood Queen forgatása akár szeptemberben elkezdődhet.

aladdin.jpg

Guy Ritchie Tom Hardyt szeretné megszerezni Jafar szerepére a még idén forgatásra kerülő élőszereplős Aladdin-feldolgozásban.

win-the-cannonball-run-the-cannonball-run-ii-on-blu-ray.jpg

A Warner Bros. Rawson Marshall Thurbert (Kidobós - Sok flúg disznót győz, Családi üzelmek, Központi hírszerzés) választotta az Ágyugolyó futam remake rendezői székébe, miután Etan Cohen dobbantott.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr4912586889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása