Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Megvan az Uncharted főszereplője. Jön az Űrgolyhók 2.? Két év múlva jön az Angry Birds 2! Fejlemény a Top Gun 2-vel kapcsolatban. Izgalmas rendező a Justice League Dark élén.

2017. június 04. - csak Porter

uncharted.png

Tom Holland (Pókember: Hazatérés) lesz a főszereplője a készülő Uncharted-mozifilmnek. A film ugyanis a játékok előzménye lesz, amiben megtudjuk, hogyan ismerkedett meg az ifjú Nathan későbbi mentorával, Sulivannal. Valamint az is kiderült, hogy nem a Joe Carnahan által írt keményebb hangvételű forgatókönyvből fognak dolgozni.

spaceballs-2-on-the-way.jpg

Mel Brooks (Űrgolyhók, Robin Hood, a fuszeklik fejedelme, Drakula halott és élvezi) elárulta, hogy már folynak a tárgyalások az MGM stúdióval egy esetleges Űrgolyhók folytatásról.

jehdm1w0cw5ivjsj5bbo.jpg

A Sony stúdió megerősítette, hogy 2019-ben érkezik az Angry Birds - A film második része.

top-gun-banner_y3ks.jpg

Tom Cruise elárulta, hogy jövőre már forgatják is a Top Gun 2-t, - aminek elvileg Top Gun: Maverick lesz a címe - és úgy néz ki, hogy Joseph Kosinski (Tron: Örökség, Feledés) lesz a rendezője.

justice-league-dark-social.jpeg

Doug Liman végül kiszállt a Justice League Dark rendezői székéből, de már a Warner megtalálta az új kiszemeltet, aki nem más, mint a Mama és az idei évben bemutatkozó Az direktora, Andrés Muschietti

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8612563321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása