Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Készül a Mamma Mia! folytatása

2017. május 21. - csak Porter

46350_8_1.jpg

2008 egyik legnagyobb filmes sikere volt a híres színházi darab, a Mamma Mia! moziváltozata, ami több, mint 600 millió dollárt hozott világszerte. Közel 10 év kellett hozzá, hogy az Universal stúdió bejelentse: készül a második rész hozzá, ami jövő nyáron érkezik.

A szereplőgárda elvileg hiánytalanul visszatér, így ezúttal is együtt láthatjuk Meryl Streepet, Pierce Brosnant, Colin Firth-t, Stellan Skarsgardot, Amanda Seyfriedet, Dominic Coopert, Julie Walterst és Christine Baranskit.

46350_5.jpg

Ezúttal is ABBA dalok tömkelege fog szólni, az írói és rendezői feladatokat pedig Ol Parker (Most jó!, Keleti nyugalom - Marigold Hotel) látja el. A folytatás címe pedig Mamma Mia: Here We Go Again!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3612529215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása