Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Robert Zemeckis rendezi a The Flasht? Remakelik a Tűzgyújtót. Forog az Aquaman. Meglepő rendezőválasztás az új James Bond-filmhez? Alakul a Gears of War-film?

2017. május 06. - csak Porter

30752653e71a02452c68dd0be3ba0957.jpg

A Warner Bros. Robert Zemeckisszel (Vissza a jövőbe-trilógia, Forrest Gump) tárgyal, hogy rendezze meg meg nekik a The Flasht.

firestarter_1.jpg

Jason Blum, a Széttörve és a Tűnj el! producere remakeli a Tűzgyújtó című Stephen King-könyvet. A forgatókönyvet Akiva Goldsman (Téli mese, Az 5. hullám, Körök, A setét torony) és Scott Teems (Rectify-sorozat) forja írni. A könyvből már készült mozifilm 1984-ben, Drew Barrymore főszereplésével. 

c-3l64uxoaa1xts.jpg

James Wann egy kép formájában osztotta meg, hogy elkezdték az Aquaman forgatását, ami jövő decemberben kerül bemutatásra.

2006_lucky_number_slevin_013.jpg

A soron következő, immár 25. James Bond-film rendezői székébe Paul McGuigan (Wicker Park, Alvilági játékok, Az energia, Victor Frankenstein) a lefőbb kiszemelt.

gears-of-war.jpg

Új forgatókönyvet kapott a rég óta készülő Gears of War filmadaptációja. Ezúttal Shane Salerno próbálkozik meg a feladattal, aki eddig olyan filmeket írt, mint az Armageddon, a Shaft, az Aliens vs. Predator - Halál a Ragadozó ellen 2. és a Vadállatok. Hááát... 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9612467097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása