Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Jeff Goldblum visszatér a Jurassic World 2-be. Elhunyt A bárányok hallgatnak Oscar-díjas rendezője. Ewan McGregor lesz Róbert Gida. Fincher rendezi a Z világháború 2-t. Újraindítják a Narnia krónikáit.

2017. április 29. - csak Porter

jurassic-park-jeff-goldblum.jpg

Ismerős arc tér vissza a Jurassic World 2-be. Jeff Goldblum ugrik be egy kis szerepre, hogy újra eljátsza Ian Malcolm karakterét.

jonathandemme_2-1400x932.jpg

73 éves korába elhunyt Jonathan Demme Oscar-díjas rendező, aki többek között olyan filmeket rendezett, mint A bárányok hallgatnak, a Philadelphia - Az érinthetetlen vagy A mandzsúriai jelölt remakeje. 

ewan-mcgregor-getty.jpg

Már volt szó arról, hogy a Disney is csinál egy Micimackó-filmet, és most elvileg Ewan McGregort szerezték meg az idősebb Róbert Gida szerepére. 

worldwarz2-fincherannouncement.jpeg

David Fincher (He7edik, Harcosok klubja) aláírt a Z világháború folytatásának megrendezésére. A forgatás elvileg jövő januárban kezdődik.

joe_johnston.jpg

A Sony stúdió rebootolja a Narnia krónikáit, új színészekkel. Ők az 1955-ben megjelent Az ezüst trón című résszel indítják a franchiset, és már a rendezőt is megtalálták Joe Johnston (Jumanji, Farkasember, Amerika Kapitány - Az első bosszúálló) személyében.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7112456597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása