Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bekeményít a DC?

2017. április 10. - csak Porter

dc_extended_universe_by_luuuuuuks-da30rcz.png

Nem hivatalos nyilatkozatot adott ki a Warner, hanem egy belsős szivárogtatta ki, de amilyen őrületen hangzik, simán lehet, hogy ez a terve a stúdiónak a DCEU-val (DC Extended Universe).

A DCEU a 2013-as Az acélemberrel indult, majd 3 évre rá jött a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala, végül pedig még abban az évben a Suicide Squad - Öngyilkos osztag. Idén kapjuk a Wonder Womant és Az Igazság Ligáját. Jövőre érkezne a The Flash (aminek még mindig nincsen rendezője) és az Aquaman, 2019-re van írva a Shazam és Az Igazság Ligája folytatása, 2020-ban pedig a Cyborg-film és a Green Lantern Corps venné be a mozikat. 

dc_extended_universe_batman_v_superman_by_luuuuuuks-dakveu7.png

Nos, elvileg 2019-re még 4 filmet készítenének, ami a Batman világában játszódna. Valentin napon mutatnák be a Gotham City Sirenst, David Ayer (Suicide Squad) rendezésében, Amerikában a Memorial Dayen (május) érkezne a már bejelentett Nightwing-film, nyáron a Batgirl-mozi Joss Wedonnal (Bosszúállók) a fedélzeten, novemberben pedig - a most már Matt Reeves (A majmok bolygója: Forradalom) rendezésében - a The Batman.

A The Batman forgatókönyvve valóban újraírásra kerül, benne lesz Deathstroke, de nem ő lesz a film főgonosza, hanem elvileg Black Mask és Reeves nagyszabású filmet szeretne, tele ismert karakterrel. Már megint a túlzsúfoltság?

revealed-ben-affleck-s-batman-is-the-biggest-plot_hqx2_1.jpg

Mel Gibsonnal mégsem sikerült megegyezni a Suicide Squad - Öngyilkos osztag 2 rendezésével kapcsolatban, helyette most Jaume Collet-Serra (Ismeretlen férfi, Non-stop, A zátony) a kiszemelt vagy Ruben Fleisher (Zombieland). A forgatókönyv már készül, de Harley Quinn nélkül, helyére Killer Frost érkezne. 

Guillermo Del Toro ötlete alapján majdnem kész a Dark Universe forgatókönyve, Doug Liman (A Bourne-rejtély, A holnap határa) már nyáron elkezdheti forgatni. 

maxresdefault_77.jpg

A The Flash mégsem lesz kész 2018-ra (mily meglepő), a rendezői székbe Jonathan Levinet (50/50, Eleven testek) nézték ki, és valamikor 2020 körül mutatnák be

Ha Matthew Vaughn (Ha/ver, Kingsman: A titkos szolgálat) rendezi Az acélember 2-t, akkor a forgatókönyvet is maga fogja írni. 

5220205-3062731241-manof.jpg

Csak győzzük mindezt kivárni...

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1012413875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása