Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Infómorzsák az új Jumanjiról. Címet kapott a Rontó Ralph folytatása. Stallone és Schwarzenegger kiszáll a The Expendablesből. Megvan, ki írja az új Fekete lagúna szörnyét.

2017. április 07. - csak Porter

14309695_1345966402095039_2068432816_n_1.jpg

A Last Vegas-i CinemaCon bejelentették az új Jumanji-film címét: Jumanji: Welcome to the Jungle. Valamint azt is megtudtuk, hogy ezúttal egy videójáték lesz a Jumanji és a Dwayne Johnson, Jack Black, Karen Gillan játékkaraktereket fognak megszemélyesíteni.

wreck-it-ralph-987189.jpg

Ugyanitt a Rontó Ralph folytatásának címe is bejelentésre került: Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2.

expendables-3-sylvester-stallone.jpg

Kreatív nézeteltérések miatt Sylvester Stallone kiszállt a The Expendables - A feláldozhatók negyedik részéből. A film további sorsa eléggé kétséges.

arnold-schwarzenegger-from-the-expendables-2.jpg

Arnold Schwarzenegger is azt mondta, nincs The Expendables Stallone nélkül, így ő is kiszállt.

creature-main.jpg

Will Beallt (Gengszterosztag) kérték fel az Universal Szörnyuniverzumában játszódó A fekete lagúna szörnye remake forgatókönyvének megírására. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1812314531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása