Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Közel három órás lesz Az Igazság Ligája. Bosszúállók után Batgirl? Infómorzsák a Han Solo-filmről és a Tomb Raiderről. Ők rendezhetik az Akirát.

2017. április 03. - csak Porter

justice-league-imag.jpg

Az IMDb-re felkerült Az Igazság Ligája játékideje, ami szerint 170 perc lesz. Ez persze még nem biztos, hiszen a film vágása még folyamatban van.

gallerychar_1900x900_batgirl_52ab7788e8f2a5_34077341.jpg

Joss Whedon (Bosszúállók, Bosszúállók: Ultron kora) fog Batgirl-filmet készíteni a Warner Bros-nak. Elvileg író-producer-rendezőként vesz részt benne.

t047eur.jpg

Pár információt közöltek a készülő Han Solo-filmmel kapcsolatban. Egyfajta eredettörténet lesz, ami Han 6 évét mesélné el (18-24). Többek között, hogy hogyan nyerte el a Millenium Falcont, hogy ismerkedett meg Chewbaccaval és hogy tett szert a "Han Solo" névre. 

tr-imdb.jpg

Itt az első hivatalos kép a Tomb Raiderről, mellé pedig a hivatalos sztorit is csatolták: A 21 éves Lara a főiskola mellett futárként tevékenykedik Londonban és nem hajlandó átvenni a családi üzletet. Ám mégis el kezd nyomozni apja eltűnésében, ami egy Japán melletti kis szigetre vezeti. A kaland során válik Lara Croft Tomb Raiderré.

akira-image.jpg

A Warner Bros. stúdió két rendezőt nézett ki az Akira amerikai feldolgozásának: Daniel Espinosa (Védhetetlen, Élet) vagy David F. Sandberg (Amikor kialszik a fény).

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7912397419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása